Descriere
Veți primi linkul de download al ebook-ului după finalizarea procedurii de achiziție. Puteți comanda varianta print a cărții aici.
„Berea- izvor de sănătate” este o carte ce n-ar trebui să lipsească din biblioteca niciunei familii. De secole, berea a trecut de la aliment, la băutură răcoritoare, la băutură alcoolică savurată la chefuri, iar încet-încet îşi caută locul înapoi în categoria aliment-medicament.
În „Berea – izvor de sănătate” autorii descriu în limbaj când academic, când relaxat şi uşor amuzant evoluţia berii de la producţie mânăstirească la producţie în micro-berării până la producţie industrială odată cu evoluţiile tehnologice. Cartea aduce în atenţie beneficiile pentru sănătate pe care le aduce consumul moderat de bere, răsturnând miturile.
Efectele benefice ale berii, de exemplu în cazul pietrelor la rinichi, a bolilor cardiovasculare sau a osteoporozei, sunt fără niciun dubiu demonstrate ştiinţific.
Vitaminele şi oligoelementele din bere, în special cele din grupa B, aduc – împreună cu ponderea ridicată de apă – un aport important pentru o alimentaţie echilibrată. În prezent se discută despre rezultatele studiilor asupra componentelor benefice ale hameiului, care se pare că joacă un rol foarte important în profilaxia cancerului.
Prof. univ. dr. med. Manfred Walzl este medic specialist pentru Neurologie şi Psihiatrie la Clinica de Neurologie şi Psihiatrie din Graz (Austria) şi un expert de renume mondial în domeniul „Bere şi Sănătate“. Mag. Michael Hlatky lucrează de mulţi ani în domeniul publicării de carte şi întreţine un birou editorial în Graz. Este autor al mai multor cărţi despre bere.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.